Man gör misstag

Känner att jag loopar. Gör samma dumma saker igen och igen. Drack vid sidan av igår. Halsade lite gin då ingen såg. För att toppa känslan liksom, fast jag vet att det är dumt. Idag är jag bakis. Inte våldsamt, men bakis nog att ångra igår. Har ångest.


Vilken knasig känsla.

Valde ett återbesök i alkoholens värld i fredags. Välplanerat, ett led i min egen provata forskning om huruvida jag kan umgås med alkoholen eller ej. Jag är inte helt nöjd med resultatet. Jag hade lite svårt att hålla det måttligt. Hade ångest ända fram till måndag morgon. Inte för att jag på nåt sätt gjorde bort mig eller spårade ut. Nej, det tog andra hand om. Jag är helt enkelt skapt sån, att alkohol skapar ångest i kroppen på mig. Jag hade 4 vita helger innan i fredags, och SOM jag ser fram emot 4 nya vita helger. Ska bli såå skönt. Men ändå hade jag roligt i fredags. På nåt vis. Men jag blev en aning för berusad. Jag vill hitta vägar i mitt nya liv, inte bara loopa ”bakis söndag, depp måndag peppen på helgen.” Jag vill hitta ett sätt att vara på. Tror att jag skall hämta ut mitt recept på Campral. Gå vidare i mitt experiment. Men först 4 vita helger. En vit jul ju.

Slits mellan

Oj. Hjärnan går på högvarv. Fest ikväll. Litar jag på mig själv så pass att jag kan dricka? Jag vet inte. Jag har ju inga problem med att vara nykter egentligen. Problemet är väl att jag "ser ner" på nykterheten lite. Känner att kvällen kan få mer innehåll med alkohol. På ett sätt är jag ju väldigt stolt över min nykterhet. Mallig om du så vill. Skulle jag vara nykter ikväll skulle jag känna mig liite förmer än andra. Och den känslan är jag inte helt kompis med. Jag får se hur det blir.


På fredag smäller det

Det är dags för julfest. Jag har ordnat rubbet. Kändiskonferecier, band, middag för 600 pers och allt.

Idag träffade jag min terapeut på Riddargatan 1 och diskuterade att jag KAN vara nykter på fredag, men vill helst dricka.
tror att beslutet kommer att tas på fredag morgon.

RSS 2.0